Celulita

Cele mai bune sfaturi pentru prevenirea si tratarea celulitei

În special, femeile care suferă de zgomote în zona Feselor și a coapselor. Cu aproximativ opt din zece femei suferă de această cosmetica probleme.

Anume în timpul verii, atunci când îmbrăcăminte devine din ce în ce mai scurte și aer, se pune întrebarea, ce se poate face cu privire la aceste deformări. Când celulita este deșeurile metabolice care se acumulează în țesutul conjunctiv, iar nu din corpul foto3sau procese din organism.

Celulita apare la femei mai des decât la bărbați. Forma de Celulita sunt vizibile în grade diferite, el se întinde de la abia vizibile la foarte vizibile. Acest cuvânt celulita nu este o descriere a tabloului clinic, dar cuvântul nu sunt vizibile pe suprafata pielii apar efectele excesului de țesut adipos sub suprafata pielii, se numește.

Celulita celulita pielii, de asemenea, cunoscut sub numele de orange si unele chiar mi-e rușine pentru asta. Puteți să vă păstrați celulita sub control destul de bine, pentru a evita, din păcate, nu întotdeauna. Ea are cele mai bune șanse, dacă sunteți gata pentru a schimba stilul de răsfăț, stilul de Viață și obiceiurile alimentare pentru o mai bună.

Toată lumea știe cum arată celulita, deoarece acestea sunt ușor de recunoscut. Seamănă cu pielea de Portocale (bine termenul: portocaliu a pielii) sau, în cel mai rău caz, unic model, care seamănă cu branza de vaci.

Cauzele celulitei

Până la pubertate celulita nu se dezvoltă în caz normal. Doar cu schimbarile hormonale din timpul pubertatii, un strat de grăsime la nivelul pielii.

Organismul nostru contracarează o Verschlakung cu ajutorul substanțelor cu ajutorul minerale, provenite de acid este neutralizat. Tesatura nostru este folosit ca un mineral de memorie. Dacă acum, multe minerale sunt necesare pentru a neutraliza acizii, substanțe minerale scade mării, și în loc să se așeze depozite. Datorită faptului că structura țesutului conjunctiv și se întâmplă patologică de deformare, care este numit celulita se schimbă.

Celulita panta crește cu vârsta

Ca rezultat degradarea mușchilor, în vârstă de participare, ceea ce contribuie la celulita crește cantitatea de grăsime. Cei care au avut ca tanarul nu are probleme cu celulita, rămâne, de obicei, la vârsta de, sau este scutit de asemenea, că, în esență, doar slabe urme de lovituri.

Hormoni ca o cauza a celulitei

Celulele de grăsime în organism se stabilește de substitutie hormonala. Acest hormon oferă elastice și fibre de colagen, care, în cele din urmă duce la apariția celulitei. Asa ca pilulele contraceptive conțin Estrogen, acest lucru poate crește tendința la apariția celulitei. Astăzi cele mai populare micro pastile vor fi mult mai puțin Estrogen, și mini-pilula să renunțe complet la el.

Celulita se transmite prin ereditate?

Genele noastre pot avea un impact asupra înclinare în partea de celulita. Da moșteni tendința de țesut slab ligamentele, care în cele din urmă contribuie la formarea celulitei. Daca mama ta se luptă cu aprofundare pe piele, este foarte mare probabilitatea că, chiar și coaja de portocala. În acest caz, este nevoie de timp pentru a preveni prin măsuri corespunzătoare.

Celulita la barbati

Bărbații suferă de celulita cu greu, pentru a indica diferite în structura pielii, dar, de asemenea, pe diferite echilibrul hormonal. Pielea bărbaților este mai puternic și mai flexibil, iar fibrele de colagen, de asemenea, au propria lor structură mai stabilă.

Cum de a trata celulita

Cu haine se poate acoperi celulita, dar cei mai mulți oameni pot și nu vor să meargă doar în pantaloni lungi tot timpul. Un astfel de tratament celulita este disponibil în mai multe forme, în acest scop, vom prezenta cele mai eficiente.

Baie cu celulita

În special, alge și sare de baie ar trebui să fie la administrarea îndelungată de eficiente în combaterea celulitei. Încercați acest lucru o Dată pentru totdeauna, dacă este în valoare de a afla, el își face bine.trata celulita

foto4

Creme anti celulita

Corespunzătoare creme conțin un program obligatoriu împotriva celulitei, deoarece acțiunea lor wirksamstes mijloace împotriva pielii urme de lovituri. Cel mai bine, sunteti potrivit crema dimineața și seara pe locurile problematice. Creme, geluri sau unguente oferi pielea și procesele metabolice în mod conștient va fi zilei și în timpul nopții pentru a sprijini. În plus, stimulează fluxul de sânge, pentru a sprijini în tesutului conjunctiv.

Dieta nu exagerati

O schimbare rapidă a masei corpului contribuie la celulita, astfel încât să se abțină de la radicale diete beneficia pielea ta. Cine scoate, apoi încă o dată, și apoi periodic, se ridică din nou, dăunează pielii structura, astfel încât pielea urme de lovituri pot răspândi cu ușurință.

Dieta anti-celulita

Regula principală este de a bea o cantitate suficientă de apă. În fiecare zi trebuie să bea 2,5-3 litri de apa sau ceai neindulcit. Acest lucru este pentru o piele frumoasa si sanatoasa este important, în plus, stimulează metabolismul.

Ar trebui să acorde o atenție suficientă de vitamine, în special vitamina c, colagen ajută în țesutul conjunctiv în interiorul construi. Alte vitamine, la rândul lor, sunt necesare pentru a menține sănătatea pielii noastre. În general, ar trebui să adere la bază preparate, legume, fructe și salate. Trebuie să renunțe la o mare măsură de grase și кислотообразующую dieta. Alcool, pâine, băuturi carbogazoase și dulciuri ar trebui să fie astfel încât, mai rar, în meniu.

Remedii împotriva celulitei

Care se luptă cu celulita sau vrea evita, ar trebui să ia imediat relevante creme pentru piele (a se vedea mai sus).

În tratamentul celulitei orice severitatea, poate fi folosit la masaj, în special, produsele cu care este foarte eficient.

Masaj anticelulitic

Masajul este un mijloc eficient pentru a stimula circulația sângelui și de a începe lupta cu celulita. Cel mai bine se masează Locurile corespunzătoare, cel puțin, o dată pe zi. Oricine poate face asta chiar la domiciliu. Pentru a face acest lucru, există o serie de produse special pentru a ajuta un semn împotriva coaja de portocala.

Trei instrumente pentru masaj anticelulitic

Masaj: aceste dispozitive într-o varietate de forme, în funcție de afectate zone se poate selecta.

 Masaj mănuși: ieftine dar, de asemenea o metodă eficientă de masaj manusa. Aceasta nu trebuie să fie nici într-un buget, dacă partea din spate este serios consideră că celulita de pe corp.

Cu role de masaj: sunt Foarte populare, de asemenea, Masaj cu role pentru masaj afectate de votare.

Acest lucru o dată sau de alte instrumente de masaj pentru piele, se recomandă de a pune urme de lovituri de la a încerca, pentru a găsi produsul cel mai potrivit. Nu, din păcate, în general, nu cel mai bun produs, dar, după cum sa menționat deja, cel puțin, o manusa pentru masaj ar trebui să fie întotdeauna la îndemână.

Fumatul dăunează

Fumatul contribuie destul de important de educație, dar și de amplificare a celulitei. Astfel, metabolismul, suprima, în care vasele de sânge se contractă din cauza nicotinei. Pentru alte fibrelor de colagen ale țesutului conjunctiv sunt deteriorate, precum și a celulelor pielii.

Pentru a evita soarele

În special, razele ultraviolete ar putea slăbi fibrele de colagen și, ca urmare, apariția de piele urme de lovituri contribuie. Cine ar dori să vă expuneți cu nu mai puțin de soare, ar trebui să acorde o atenție mare de protecție UV. În timpul verii, trebuie să ne amintim chiar și în zilele în zilele noroase, chiar sub copaci, va trebui să pune sus cu unele lumina directa a soarelui.

Sportul contra celulitei

Fără îndoială, poate fi combătută prin sport si exercitii celulita. Fiecare tip de mișcare, în cele din urmă, intareste muschii, imbunatateste circulatia sangelui. Desigur, anstrengendere antrenament ченцы profitabile, există și alte tipuri de trafic, dar, de asemenea ajuta. De exemplu, puteți utiliza scările în loc de lift, mersul pe jos sau mersul pe bicicleta sunt utile în lupta cu celulita.

Recomandat pentru o lungă perioadă zilnică de unități ar fi, desigur, pentru a stimula metabolismul, astfel încât salvate zgură mai ușor de rezolvat. Dintre activitățile sportive puteți crește capacitatea întotdeauna și a Limfei.

Când prea slabă bandaj ar trebui să fie evitate de țesut sportive de sarcină, care pun în tensiune de fibre prea mult. În mod ideal, în acest caz, vor cruța sporturi, cum ar fi mersul pe bicicleta, Inotul, mersul pe jos sau exerciții în sala de gimnastică în centrul de fitness.

Dușul împotriva celulitei

În mod repetat, se poate auzi că schimbarea cabină de duș sunt adevărate minuni în lupta cu piele urme de lovituri. De fapt, circulația sângelui și a limfei, creste activitatea, ceea ce duce la îmbunătățirea structurii pielii. Se recomandă în acest caz caldă, respectiv, de trei ori la început, apoi cu apă rece abzubrausen. Acest regim ar trebui să utilizați, pe cât posibil, și, de preferință, în viața de zi cu duș rutina să se integreze. Vă puteți aștepta la o considerabilă reducere de coaja de portocala, mici progrese vizibile se poate spera, dar.

Astfel, există mai multe moduri de a salvate sparge depozitele de grasime si de a da pielii un aspect sănătos. Cel mai bine este de a începe tratamentul celulitei cât mai repede posibil, deoarece în cazul în care progresează симптоматике capetele de tratament devine din ce în ce mai greu și mai greu.

Perfect imediat măsuri în acest sens, cel puțin regulat Aplicarea corespunzătoare a cremei.