Celulita: 7 alimente care ar trebui evitate

Există multe remedii împotriva celulitei, cu toate acestea, este dificil de a percepe acest lucru în mod eficient. Prin urmare, este important să știți cum apare portocalie piele. Dacă puteți evita unele produse, dar, de asemenea, trata prin mijloace naturale sau creme mai usoara. Mai jos vei afla ce alimente pot contribui la celulita.

Ce alimente cresc celulita?

Multe femei sufera de celulita, coapse, în special pe partea de sus și fese arată. Este important să renunțe la pantaloni strâmți, pentru a evita o lungă ședere și să renunțe, așa cum este posibil în următoarele produse alimentare:

foto1

Bomboane

Chiar dacă acestea sunt gustoase și fără tragere de inimă pe ea renunți:,, Dacă ești împotriva celulitei procedura doriți, acest lucru vă consum ca cel mai bine este de a reduce, în special de la industrializate prelucrate de dulciuri nu este recomandată. Acestea sporesc procentul de grăsime din organism și de a agrava celulita. Biscuiti, clatite, ciocolata si alte dulciuri nu numai delicioase, dar, de asemenea, sunt bogate în acizi grași care contribuie la inflamatie.

De asemenea, la zahăr în ceai nu trebuie, nu se transformă în energie, dar în diferite părți ale corpului sunt depozitate părți, în special în picioare, coapse si de pe abdomen. Zahăr rafinat заменяю brun din trestie de zahar, stevia sau alți îndulcitori naturali. Dacă sunteți un mare fan de dulciuri, mananca mai bine ciocolata neagra.

Dick evita-dacă se poate-să mănânci bomboane

Grăsimi

Multe produse conțin grăsimi dăunătoare: hamburgeri, pizza, pâine Prăjită, hot-dog, cartofi prajiti si tot ce Fast-food-inamicul circuite nr 1 a corpului și a pielii de a cumpăra. Dăunătoare grăsimi duce, în special, la apariția celulitei. De asemenea, lapte, margarina, frisca si unt ar trebui să se eschiveze de la tine. La fel de mijloace, care, de asemenea, conțin grăsimi dăunătoare și trebuie să renunțe la alimentele prăjite. De asemenea, consumul de carne Rosie, salam, șuncă, cârnați și bacon ar trebui să fie limitată, cel puțin, de mult.

Sare

De sodiu (sau de toate produsele care îl conțin în cantități mari) în mare măsură de starea de sănătate dușmani. Acest lucru contribuie, de asemenea, de apă și de depunerile de celulita, astfel. Prin urmare, nu este recomandat să ia mai mult de 1,5 grame pe zi.

Nu încercați să приправлять de mâncare prea multă sare. Iarbă și loc eu nu folosesc scump, shaker sare pe masă, ca să nu cădeți în ispită. Puteți, de asemenea, sare de mare sau гималайской de sare (roz) în loc de sare de masă regulate folosi. Reducerea consumului de snacks-uri sarate si foarte sărate de brânzeturi.foto2

Băuturi

O varietate de băuturi sunt dăunătoare pentru sănătate, în general, și pentru piele. Băuturi răcoritoare, în special Cola, care conțin o mulțime de zahăr și substanțe chimice nocive. De asemenea, Light-versiunea sau versiunile gratuite vata nu mai sănătos! Cel mai bine apa. Și dacă nu ai în gust de apă, puteți sucuri, tu, de fructe proaspete sau reci pe bază de plante ceaiuri de băut.

Cafea

Componenta principală de cafea, cofeina, care se găsește și în alte băuturi) poate dăuna pielii. Din zatul de cafea sau boabe măcinate și un pic de ulei de măsline puteți seta un excelent exfoliant pentru a reduce celulita. Este de la 2 la 3 cesti de cafea este recomandat nu mai mult decât să bea cu puțin sau, mai bine fără zahăr, smântână și lapte.

Rafinat Făină

Făină albă intră în compoziția a numeroase produse alimentare: pâine, pâine, orez și paste făinoase din făină… dar schimbul de substanțe cu rău de demontare. Dacă nu puteți trăi fără pâine, vă recomandăm să cumpere pâine integrală de grâu sau de auto-producție.

Pansamente

Maioneza si mustar, la fel ca condimentate sosuri și sosuri pentru o piele nu foarte bine, dar ajuta, de asemenea, celulita. Puteți face propriul sos din plante naturale și condimente și, în special, fabrica de produse reduc.

maioneza LIGHT

Mănânci paste cu ketchup, dar nu natural sos de rosii. Maioneza se poate înlocui tu de Ou și suc de lămâie, de multe ori chiar și suc de lămâie pentru un gust delicios fel. În magazine puteți cumpăra semințe de muștar și propriul muștar fabricat.